ساختار جملات پرسشی در زبان آلمانی

مرکز زبان آلمانی گات

یکی از مهم ترین مسائل در یادگیری زبان آلمانی، آشنایی با ساختار جملات آن می باشد. در این زبان کلمات طولانی هستند از همین رو بسیاری از زبان آموزان مبتدی تلفظ کلمات برایشان دشوار است. البته برای یادگیری زبان آلمانی بهترین راه برنامه ریزی دقیق است. همچنین با پادکست ها و کتاب های آموزشی دانش خود را تقویت کنید. 
در این زبان قواعد و اصطلاحات نسبت به سایر زبان ها بیشتر است. علاوه بر آن قوانین پیچیده تری هم برای کلمات دارد. با این حال شباهت زیاد کلمات آلمانی و انگلیسی باعث شده طرفداران زیادی داشته باشد. 
 
 

ساختار جملات سوالی در زبان آلمانی

 

روش های ساختار جملات سوالی در زبان آلمانی

در ساختار جملات سوالی در زبان آلمانی تنها کافیست جای فعل با فاعل جمله را عوض کنید. همچنین در ساخت جملات W-Fragen  به همین شکل می باشد. برای انجام این کار در اول جمله باید از کلمه پرسشی استفاده کنید. سپس باید فعل و فاعل را عوض کنید. به طور کلی می توان گفت برای سوالی کردن جملات آلمانی از 3 روش متداول استفاده می شود. در ادامه با روش های سوالی کردن جملات آشنا خواهید شد همچنین می توانید در مرجع تخصصی زبان آلمانی تمامی گرامر زبان انگلیسی را به راحتی یاد بگیرید.
 
• استفاده از فعل در ابتدای جمله
• استفاده از واژه Oder
• به کار بردن واژگان پرسشی
 
جملات سوالی بدون کلمه سوالی
سوالات بدون کلمه سوالی، سوالاتی هستند که میتوان آنها را با بله و خیر پاسخ داد. در جملات فعل صرف شده در جایگاه اول جلمه قرار میگیرد. پس از آن فاعل در جایگاه دوم قرار میگیرد و بقیه جمله بدون تغییر (مشابه قواعد عمومی) آورده می شود. به مثال زیر توجه کنید:
 
?Habe ich dir das Buch gegeben (آیا من کتاب تو را دادم؟)
 
 
سوالات با کلمه سوالی
در این جملات کلمه سوالی معمولا در جایگاه اول جمله قرار میگیرد. پس از آن فعل صرف شده و سپس بقیه جمله آورده می شود. طبعا بخشی از جمله که در مورد آن سوال می کنیم آورده نمی شود. به مثال های زیر توجه کنید:
 
?Wann habe ich dir das Buch gegeben (چه زمانی من به تو کتاب را دادم؟)
(Gestern habe ich dir das Buch gegeben.) / (دیشب من به تو کتاب را دادم.)
 
 
نکته: اگر سوال را درمورد مفعول جمله می پرسیم که یک حرف اضافه دارد، این حرف اضافه پیش از کلمه سوالی قرار می گیرد. به مثال های زیر توجه کنید:
 
?Mitwem gehst du ins Kino (با کی به سینما می روی؟)
?Fürwen ist das Geschenk (هدیه برای کیه؟)
 
 
اگر سوال در مورد فاعل جمله باشه، فعل جمله صرف شده به صورت سوم شخص مفرد آورده خواهد شد. به مثال زیر توجه کنید:
?Wer hat dir das Buch gegeben (چه کسی کتاب را به تو داد؟)
 

ساختار جملات سوالی در زبان آلمانی

 

اسفاده از فعل در ابتدای جمله زبان آلمانی

در این روش در زبان آلمانی باید فعل را در ابتدای جمله قرار دهید و جمله را پرسشی کنید. سوالی کردن جملات در این روش همانند سوالی کردن جملات در زبان فارسی می باشد. برای پاسخ به سوالات پرسشی باید از بله یا خیر استفاده کنید. بله و خیر در زبان آلمانی به شکل nein و doch ja می باشد. البته این نکته مهم را فراموش نکنید استفاده از واژه doch برای سوالی و منفی پرسیدن استفاده می شود. البته از این کلمه در وسط جمله نیز استفاده می شود. که برای تاکید بر روی فعل جمله می باشد.
 

واژه ODER در زبان آلمانی

یکی دیگر از روش های ساختار جملات سوالی در زبان آلمانی استفاده از واژه oder می باشد. معنی این واژه آیا می باشد. در این روش هیچ گونه تغییری را در جمله ایجاد نمی کنیم بلکه فقط باید از واژه oder در انتهای جمله استفاده کنید. برای درک بهتر این روش بهتر است از مثال زیر کمک بگیرید.
 
?Du kommst aus dem turkey oder  آیا تو اهل ترکیه هستی؟
.Ja ich komme aus dem turkey بله من اهل ترکیه هستم.
 

ساختار جملات سوالی در زبان آلمانی

 

به کار بردن واژگان پرسشی در زبان آلمانی

از دیگر روش های ساختار جملات سوالی در زبان آلمانی استفاده از واژگان پرسشی می باشد. برای انجام این کار نیز باید از واژگان پرسشی در ابتدای جملات استفاده کنید. همچنین در این روش برای پاسخ به سوالات نباید از بله یا خیر استفاده کنید بلکه باید توضیحی کاملی را درباره جواب سوال پاسخ دهید. البته این نکته مهم را فراموش نکنید بعد از استفاده از واژگان پرسشی باید از فعل جمله استفاده کنید. همچنین اگر از واژگان پرسشی در وسط جمله استفاده کردید باید فعل را در آخر جمله قرار دهید. در ادامه با برخی از واژگان پرسشی زبان آلمانی آشنا خواهید شد.
Wie  به معنی چگونه؟
Wo کجا؟
Was چه چیزی؟
Wem به چه کسی؟
Wen چه کسی را؟
Weshalb به چه علت؟ و…


ارسال دیدگاه :


شعبات گات در سراسر ایران

پشتیبانی در واتساپ