چگونه یک رزومه موثر آلمانی بنویسیم؟

مرکز زبان آلمانی گات

نوشتن (writing ) از مهارت های زبان است که می توان از آن، به عنوان راه حلی برای تقویت بقیه مهارت های زبان نیز استفاده کرد. نوشتن writing بسیار عالی است که این امر باعث می شود نوشتن به زبان آلمانی یاد بگیریم، اما باید بگویم نوشتن writing سخت است و اگر تلاشی پشت آن نباشد در بقیه ی کار ها نیز موفق نمی شوید چرا که یک رزومه استاندارد و اصولی، از اقدامات مهم برای گرفتن بورسیه دانشگاه است. 


یک رزومه تحصیلی باید ویژگی هایی داشته باشد. ابتدا باید متنی کاملا دقیق و تأثیر گذار نوشته شود تا مسئول پذیرش دانشجویان در مدت زمان کوتاه متوجه همه شرایط شما شود و کارنامه تحصیلی تان را در نظر بگیرد. 

 

 

 چگونه یک رزومه موثر آلمانی بنویسیم؟

 


همچنین در تعداد صفحات آن محدودیتی وجود ندارد اما بهتر است به صورت خلاصه و کوتاه نوشته شود تا خواننده اطلاعات مهم و اصلی شما را سریع متوجه شود. یک یا دو صفحه بهترین فرم نوشتن رزومه است. ابتدا نام و نام خانوادگی و مشخصات دیگر فرد نوشته شود و سپس در بند بدنه شرایط تحصیلی و شغلی را بیان کنید. همچنین معدل نمرات خود را محاسبه کنید و از توانایی ها و سوابق خودتان بنویسید.
در این قسمت می خواهیم نوشتن یک روزمره عالی که به زبان آلمانی است را بیاموزیم.

 

 

رزومه آلمانی

 

 

نحوه نوشتن رزومه خوب برای آلمان

 

برای نوشتن یک رزومه خوب باید مواردی را در نظر بگیرید: 


۱)رزومه را بروزرسانی کنید.


۲)باید فعالیت هایتان را طبق کاری که قصد انجامش را دارید، تطبیق دهید.


۳)غلط املایی و مشکلات گرامری در رزومه باعث می شود که امتیاز مورد نظر را کسب نکنید.


۴)به صورت عادی بنویسید؛ اغراق نکنید ولی شکست نفسی هم نکنید.


ابتدا از مهارت ها و فعالیت هایی که انجام داده اید بنویسید. به طور کلی رزومه ای مؤثر است که در همان سی ثانیه اول نظر مخاطب را به خود جلب کند. از کسانی که تسلط زیادی به آلمانی دارند کمک بگیرید و چندین بار آن را بخوانید.

 

 

نحوه نوشتن رزومه خوب برای آلمان

 

 

آیا رزومه آلمان حتما باید آلمانی نوشته شود؟ 

 

رزومه حتما نباید به زبان آلمانی نوشته شود و یا نباید ترجمه شود. چرا که فرد پذیرنده انتظار دارد خودتان رزومه را بنویسید و اگر کسی برایتان ترجمه کرده باشد امتیاز های زیادی را از دست می دهید چرا که در مصاحبه با شما متوجه این ترجمه می شوند و شما باید به زبان آلمانی کاملا مسلط باشید. همچنین رزومه باید کاملا صحیح نوشته شود. هرگونه غلط املایی و خطاهای تایپی و گرامری، شانس شما را کمتر می کند. پس به همه ی موارد آن دقت کنید.

 

 

آیا رزومه آلمان حتما باید آلمانی نوشته شود؟

 

 

قالب و ساختار مناسب برای رزومه آلمانی

 

همانطور که می دانید رزومه ی مؤثر و خوب، رزومه ای است که هم از لحاظ نوشتاری و محتوا و هم از نظر ظاهر کاملا منظم باشد. محتوای نوشته شده باید با هدف نوشتن رزومه ارتباط داشته باشد. حال چگونه باید رزومه را بنویسیم که همان اوایل نظر مخاطب را جلب کند؟ قالب رزومه اگر مناسب باشد تأثیر زیادی در جذابیت آن دارد. که این قالب ها متناسب با اطلاعات و وضعیت شغلی انتخاب می شوند. قالب های رزومه کاری به سه دسته کلی قالب زمانی، مهارتی و ترکیبی تقسیم می شود که متناسب با هر کاری برگزیده می شوند.

 

 

قالب و ساختار مناسب برای رزومه آلمانی

 

 

عکس و اطلاعات شخصی برای رزومه آلمان

 

در هنگام نوشتن رزومه عواملی را که نشان می دهند شما که هستید ارائه دهید تا مسئول پذیرش با اطلاعات شخصی شما آشنا شود. عکسی که در رزومه قرار می دهید باید پرسنلی و کاملا با کیفیت باشد. همچنین نام و نام خانوادگی تان را به صورت واضح تر بنویسید و شماره تماس خود را اگر آلمانی می باشد که آلمانی وارد کنید و اگر برای کشور های دیگر می باشد با کد همان کشور ارائه دهید. در صورت داشتن ایمیل آن را هم وارد کنید. پس از آن آدرس محل سکونت خود را بنویسید. اطلاعات تولد و سن خود را هم ارائه دهید. در ادامه باید کشور خود و وضعیت تاهل و تعداد فرزندانتان را هم بیان کنید. با این اطلاعات، پذیرنده یک ذهنیت کلی از شما متوجه می شود.

 

 

عکس و اطلاعات شخصی برای رزومه آلمان

 

 

سوابق تحصیلی رزومه برای آلمان

 

سوابق تحصیلی خود را هم در رزومه بیان کنید. این که چه مدرکی و مدت زمانی که تحصیل می کردید چقدر بوده است. همچنین این توانایی هایتان را از آخر به اول بیان کنید. به افتخاراتتان در دوره ی تحصیل هم اشاره کنید تا مسئول پذیرش با توانایی ها و مهارت های شما آشنا شود. در واقع سوابق تحصیلی هم نقش مهمی در رزومه دارند. 

 

 

سوابق تحصیلی رزومه برای آلمان

 

 

سوابق شغلی و توصیه نامه ها در رزومه آلمانی

 

علاوه بر سوابق تحصیلی سوابق شغلی هم می تواند بسیار م<ثر باشد. البته باید این سوابق را از آخر به اول و به ترتیب بیان کنید تا فرد پذیرنده از پیشرفت ها و یا عوامل دیگر مطلع شود. همچنین باید نام شرکت و شهری که در آن مشغول به کار و زمانی که در هر شرکت حضور داشته اید را هم ذکر کنید. وظایف و فعالیت هایتان در هر کاری مهم می باشد. مسئولیت هایتان در کار را هم بیان کنید تا بهتر ویژگی هایتان شناخته شوند. 

 

 

سوابق شغلی و توصیه نامه ها در رزومه آلمانی

 


ذکر معدل برای مهاجرت کاری به آلمان

 

هنگامی که مشخصات خود را بیان می کنید، معدل نمرات خود را هم محاسبه کنید و از توانایی ها و سوابق خود بنویسید. به طور کلی باید متنی کاملا دقیق و تاثیر گذار نوشته شود تا مسئول پذیرش دانشجویان در مدت زمان کوتاه متوجه همه ی شرایط شما شود و کارنامه تحصیلی تان را در نظر بگیرد. همچنین در تعداد صفحات آن محدودیتی وجود ندارد اما بهتر است به صورت خلاصه و کوتاه نوشته شود تا خواننده اطلاعات مهم و اصلی شما را سریع متوجه شود. یک یا دو صفحه بهترین فرم نوشتن رزومه به زبان آلمانی می باشد. 


ارسال دیدگاه :


شعبات گات در سراسر ایران

پشتیبانی در واتساپ