مشکلات فارسی زبانان برای یادگیری زبان آلمانی
یادگیری زبان آلمانی سخت نیست اما با وجود برخی کلمه های طولانی در این زبان، تلفظ صحیح دشوار می شود. یکی از مشکلاتی که فارسی زبانان در یادگیری زبان آلمانی دارند، ادای کلمات با لهجه فارسی است. در ادامه با این مشکلات فارسی زبانان در یادگیری آلمانی بیشتر آشنا می شویم.
نداشتن هدف از بزرگترین مشکلات یادگیری زبان آلمانی
بهترین راه رسیدن به نتیجه دلخواه در یادگیری زبان آلمانی، هدف و انگیزه است. هدف گذاری باید به گونهای باشد که نه دست نیافتنی باشد و نه آنقدر آسان باشد که برای آن تلاشی نکنیم. قبل از هرچیزی باید بدانیم چقدر فرصت برای یادگیری زبان آلمانی لازم است. خواندن متون آلمانی، صحبت کردن با آلمانی زبان ها، مکالمه با افراد مسلط، خواندن کتاب های زبان، تماشای فیلم و موسیقی هایی با زبان آلمانی همه و همه می توانند در تقویت زبان نقش داشته باشند. برای بالا بردن تسلط باید هر روز تمرین و تکرار داشته باشید و روزانه آلمانی صحبت کنید.
بیان کردن کلمات و اصطلاحاتی که در زبان آلمانی یاد گرفته اید می تواند باعث یادگیری هر چه بهتر زبان برای شما باشد. به طور کلی تکرار و تمرین باعث یادگیری بهتر خواهد شد. در ادامه با برخی روش ها آشنا می شویم:
همچنین بخوانید: شماره گیری شماره تلفن در آلمانی به چه صورت است؟
مشکل در ادای حروف صدادار زبان آلمانی
در زبان فارسی شش حرف صدا دار وجود دارد که برخی مواقع بیشتر از این تعداد آوا بکار می بریم. اما در زبان هایی مثل زبان های اروپایی، تعداد حروف صدا دار و ترکیبات حاصل آن ها بسیار بیشتر است. یادگیری اصوات و آواهای جدید کمی برای فارسی زبانان دشوار است. تلفظ حروف بی صدا راحت تر است چرا که اکثرا دارای معادل هستند اما برخی دیگر که معادلی در فارسی ندارند را، با همان فرم اصلی بیان کنید تا لهجه فارسی در مکالمات شما به چشم نیاید.
به گفته بیاموز: فارسی زبانان با توجه به تجربیات خود در زبان مادری معمولا مشکلاتی خاص را به صورت مشترک در تلفظ حروف دارند
مشکل در ادای حروف بی صدا
حروف بیصدا در زبان فارسی تلفظ سادهتری نسبت به حروف صدادار دارند. برخی از حروف بیصدا در آلمانی معادلی در فارسی ندارند و این برای ایرانیان کمی چالش برانگیز است.
یکی از مشکلات فارسی زبانان برای یادگیری زبان آلمانی تلفظ این حروف است، برای بهبود تلفظ حروف بیصدا میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید.
1. گوش دادن به مکالمات یا موسیقیهای آلمانی: با گوش دادن به موسیقی و مکالمات آلمانی میتوانید تلفظ حروف را به راحتی یاد بگیرید.
2. تمرین با دیکشنریهای صوتی: استفاده از دیکشنریهای صوتی برای تمرین تلفظ حروف بی صدا میتواند به شما کمک کند.
3. تمرین با یک پارتنر آلمانی زبان: صحبت با یک پارتنر آلمانی زبان بسیاری از مشکلات فارسی زبانان برای یادگیری زبان آلمانی را حل میکند. اگر در ایران ساکن هستید و توانایی ارتباط با پارتنر آلمانی زبان را ندارید میتوانید با فردی که تسلط کافی بر این زبان را دارد صحبت کنید.
مقاله پیشنهادی: تفاوت زبان آلمانی و اتریشی
ادا کردن چند حرف بی صدا پشت سر هم
در زبان فارسی برای اینکه دو حرف بی صدا داشته باشیم، باید یک حرف صدا دار هم بکار برده شود تا حروف بی صدا خود را نشان دهند. یا در ابتدای کلمه دو حرف بی صدا پشت سر هم بکار نمی بریم. اما در زبان آلمانی این موارد استفاده می شوند و هر کدام معنای خود را دارند. شاید برای اینکه کارتان راحت تر شود، بین این حروف حرف صدادار فارسی مثل کسره را اضافه کنید. اما باید با تمرین این عادت را کنار بگذارید.
همچنین بخوانید: آموزشگاههای زبان آلمانی در غرب تهران
عدم درک استرس یا تاکید در تلفظ کلمات و جملات
درک استرس در کلمات زبان آلمانی اهمیت زیادی دارد. چرا که می توانند در تلفظ صحیح لغات مؤثر باشد. استرس به بالا و پایین شدن صدا در هنگام بیان حروف صدادار گفته می شود. استرس می تواند بر روی هر آوای صدادار قرار بگیرد. حتی در لهجه های مختلف کشورمان، اگر کمی دقت کنیم متوجه می شویم که در بیان کلمات این حروف نیستند که تغییر کرده اند بلکه جایگاه استرس است که تلفظ را متفاوت می کند.
سخن پایانی
به طور کلی مشکلات فارسی زبانان برای یادگیری زبان آلمانی بسیار زیاد است. آشنا نبودن عموم زبان آموزان با گرامر زبان آلمانی و ادا نکردن صحیح تلفظ صحیح زبان آلمانی سبب شده تا آموزشگاه های زبان بتوانند با برگزاری کلاس های آموزش زبان آلمانی این مشکلات را برای دانشجویان برطرف سازند. اگر شما نیز علاقمند به زبان آلمانی هستید می توانید به صورت حضوری و غیر حضوری در کلاس های آموزشگاه گات شرکت کنید و این زبان دلنشین را فرا گیرید.
ارسال دیدگاه :